ELOY CASES PERRUQUERS ALFRED PERENYA, 39


A. Perena, 39
Lleida - 25008
LLEIDA
ELOY CASES PERRUQUERS ALFRED PERENYA, 39
Telefono -  97 323 639

 973236396

Web www.eloycases.com
ELOY CASES PERRUQUERS Comptem amb un equip d’estilistes que assessoren al client de les tendències de moda més idònies segons el seu estil de vida, professió , característiques físiques… , es a dir, adapten la moda a la personalitat del client potenciant al màxim la bellesa. A més a més , al nostre saló trobaràs tot tipus de tractaments estètics i de relax. Pel que fa referència als nois, comptem amb serveis exclusius per vosaltres, veniu a gaudir de la sensació d’un afaitat a navalla, anàlisis capil•lars i tractament de alopècies… també disposem de una línia de productes americana especialitzada amb l’home. La nostra experiència ens avala, fundats en 1930.

Empresa dedicada a:
Servicios que ofrece la empresa:
  • tratamientos    
  • estética   
  • barberia   
  • peluqueria   
  • Oncologia    


 

EUROAGORA.COM

Euroagora Buscador de empresas y profesionales Euroagora.com es un espacio abierto a  empresas, profesionales y negocios. Euroágora es un escaparate empresarial gratuito con extensa guía de productos y servicios, buscador y directorio de empresas. Permite anunciar sin coste sus productos y servicios en internet. Empresas, profesionales, autónomos y asociaciones disponen de una oportunidad extraordinaria para promocionar su empresa y hacer negocios. Aproveche la red para hacer negocios y mostrar sus productos y servicios a millones de potenciales clientes.

Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Más información X Cerrar